Tags

Uzun müddettir hizmet vermiş olduğumuz Mersin evden eve nakliyat bölgesinde Mersin haneden haneye naklliyat öncü kuruluştur.
Firmamız uzun senelerin vermiş olduğu deneyime dayanarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.
Evden eve nakliyat sektöründe taşınacağınız firmanın kalite ‘li ve köklü bir firma olması en ehemmiyetli etkenlerden biridir.
Bilhassa sigorta şirketleriyle olan anlaşmalar çok ehemmiyetlidir çünkü, seyir halindeyken eşyalarınızın natürel afetlerden veya kazalardan görmüş olduğu zararları anlaşmalı sigorta şirketleri karşılamaktadır. Anlaşmalı olduğumuz HDİ Sigorta ve Ak Sigorta şubeleri Mersin dahil olmak üzere Türkiye ‘nin 81 ilinde aktiftir. Mersin evden eve nakliyat bölgesinde sağlam referanslara dayanan geçmişimizi size güven tablosu olarak sunmaktayız.

Sigortalı hizmet
Eşyalarınız; verdiğiniz kısa bilgilendirmenin hemen peşinden özel fiyatsız ekspertiz servisimiz tarafından teferruatlı olarak teyid edilmektedir. İhtiyaç duyulan aracın, personelin ve ambalaj malzemesinin teyidinden sonra ihtiyaç duyulan fiyatlandırma işleri görüşülür. Üzerinde anlaşılan gün ve saat bakımından araç ve personelimiz adrese yanaşır. Mobilyacı personelimiz mobilya demontesi ‘ne başlar diğer personellerimiz tarafından beyaz eşyalar ve avize, plazma tv ve harici Aydinlatma araçlarının demontesine başlar. Paketleme personellerimiz bu sırada hane içerisindeki tüm eşyaların (Mobil, Beyaz eşya, Koltuk takımı, Çekyat vs.) paketlemesine başlar anlaşma dahilindeyse yük asansörümüz gerekli yere (Balkon, Pencere vs.) kurulur.

Anlaşmalı Taşımacılık
Bu işlemler bitirdikten sonra yükleme işlemi başlar. Özel iskifçi personelimiz eşyaların araç içinde seyir halindeyken zarar görmemesi için gerekli yerleştirmeyi yapar. Özel hava almayan rutubetsiz kapalı kasalarda eşyalarınız gideceği adrese yanaştırılır. Eşya boşaltma işlemi başlar, profesyonel ekip eşyalarınızın gerekli yerleştirmesini (oda, oda) yapar ve monte mertebesi başlar. Mobilyacı personelimiz gerekli mobilya montelemesini yapar. diğer personellerimiz beyaz eşya ve gerekli diğer elektronik eşyaların heyetimini yapar (Uydu ve Doğalgaz Hariç). Ambalaj malzemeleri sökülüp, araç temizliği bir sonraki iş için yapıldıktan sonra gerekli iş fiyatı nakit veya kredi kartı olarak alınır ve ekip adresten ayrılır. Gerekli ayrıntıları kontrat sayfamızdan görebilirsiniz.