Tags

Bir hayli ilde müşterilerine kaliteli ve garantili bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan firmamız , Mersin başta olmak üzere Erdemli, Silifke, Anamur ve diğer kazalarda de aynı hizmet anlayışını sürdürmektedir. Ayrı olarak taşımacılık sektöründe bir firmanın şehir içi ve şehirler arası lojistik altyapısının gelişmiş olup olmadığı, firmanın başarısını da direk etkilemektedir. Bu açıdan firmamız 30 senesi aşkın müddet gelen çalışma deneyimi ve her geçen gün gelişen teknolojiye kolayca adapte olan yapısıyla, müşterilerine hem hızlı, hem de çok ekonomik bir hizmet sunmaktadır.
Mersin evden eve nakliyat ilk olarak evin ne tip bir taşıma sistemine daha uygun olduğu saptamalıdır. Firmalar ellerinde bulundurdukları expertler sayesinde taşınma öncesi gelip hanesi incelerler, hesapları yapar ve eşyalara hiç zarar vermeden , dikkatli bir biçimde paketleyip yeni adreslerine taşırlar.Daha sonra paketlenen eşyalar asansörlerle yenı adrese taşınıp tekrar kullanıma hazır hale getirilir ve müşteriye teslim edilir.
Müşterilerizin ,şayet taşıma sürecinde rastgele bir aksaklık olduğunda , mağdur vaziyete düşmemeleri için, tüm taşımalarımıza sigorta yapıyor ve çıkabilecek giderleri kendimiz karşılıyoruz.